PRONO: Roland Filip is de grote winnaar

PRONO: Roland Filip is de grote winnaar

Op de slotspeeldag won Liverpool van Wolves met 2-0. Er kwamen vier Engelsen in actie: Trent, Jones, Quansah en Elliott. Enkel Endo kreeg geel. Vandenbouhede Miguel was de enige die op Endo gokte en wint de speeldag met 8/10. Maar belangrijker zijn de eindklassementen en de verdeling van de prijzen. 

Eindwinnaar Roland Filip mag als VIP naar de fandag in Oostende volgend seizoen waarbij we samen met een levende legende van Liverpool FC een feestje vieren. We werken daar aan een heel grote naam, hopelijk lukt dat. 

Ledoux Aaron (winnaar periode 1), Reybrouk Kristof (winnaar periode 2) en De vos Eliane (winnaar periode 3) krijgen ook elk één gratis ticket voor de fandag.  

Dit seizoen zien we ook voor het eerst dat niemand van de periodewinnaars in de top 10 van het algemeen klassement eindigt. Een slechte periode doormaken hoeft dus niet te betekenen dat je geen prijs meer kunt winnen. Wel spijtig natuurlijk voor de Flemish Reds die op de dichte ereplaatsen zijn geëindigd, andere jaren geven die vaak wel recht op een prijs. Hopelijk heeft iedereen er toch van genoten en nemen jullie volgend seizoen opnieuw massaal deel. 

https://flemishreds.be/pronostiek/

https://flemishreds.be/prono-klassement/

YNWA