Flemish Reds

Busreizen

We bieden aan de leden van Flemish Reds volgende busreizen aan voor het seizoen 2021 – 2022.

 •  

  Inbegrepen in de prijs: bus h/t, alle drank op de bus, ferry h/t, hotelovernachting + ontbijt en matchticket.

  Voor alle wedstrijden volstaat het om een voorschot van 200 euro te storten. Het resterende bedrag dien je 6 weken voor afreis over te schrijven. 7 weken voor afreis krijg je nog een herinneringsmail indien je het saldo nog moet betalen.

  We werken op basis van first come, first served.

  Telefonisch of per e-mail busreizen reserveren is niet toegelaten. Een e-mail om te verduidelijken voor welke busreis en voor welke leden je hebt gestort, mag als dat niet lukt in de mededeling bij de overschrijving.

  Betalingsgegevens:

  • rekeningnummer: BE64 1030 5726 7252
  • BIC: NICABEBB
  • mededeling: naam + welke busreis

  !! Vanaf 1 oktober 2021 is een internationaal paspoort nodig om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen!!

  !! Flemish Reds zijn bij het organiseren van de busreizen afhankelijk van de maatregelen die de diverse landen hanteren ten gevolge van COVID-19. Deze maatregelen kunnen zijn: volledige vaccinatie of voorleggen van een negatief COVID-attest, regels met betrekking tot social distancing, dragen van een mondmasker,… We kunnen momenteel geen garantie geven dat de busreizen, zeker in 2021, effectief zullen doorgaan. We hangen hiervoor af van de situatie op dat moment en welke regels er op dat moment in de verschillende landen (België, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk) gelden!!

  !! Over het annuleren van een busreis is er momenteel nog onduidelijkheid vanuit Liverpool F.C.: momenteel weten we niet of een gekocht ticket, dat werd toegewezen aan een persoon, nog overdraagbaar zal zijn naar een ander persoon met een membership. Van zodra we hierover meer informatie hebben zullen we deze verspreiden. Denk dus eerst goed na vooraleer u zich inschrijft voor een busreis. En hou goed rekening met alle reisvoorwaarden!!

  Lees zeker ook onze algemene reisvoorwaarden vooraleer je inschrijft. De algemene reisvoorwaarden zijn bindend vanaf je het voorschot hebt gestort. Let op dat deze wedstrijden niet vaststaan. Ze kunnen nog worden gewijzigd door Sky, BT Sports, de F.A., UEFA,… naar maandag, vrijdag of een andere weekdag of zelfs een ander weekend.