Flemish Reds

Busreizen

We bieden aan de leden van Flemish Reds volgende busreizen aan voor het seizoen 2023 – 2024.

  • 23-09-2023: Liverpool vs West Ham – wedstrijd wordt naar alle waarschijnlijkheid naar zondag verplaatst omwille van de Europa League. – AFGELOPEN
  • 12-11-2023: Liverpool vs Brentford – AFGELOPEN
  • 03-12-2023: Liverpool vs Fulham – AFGELOPEN
  • 31-01-2024: Liverpool vs Chelsea – AFGELOPEN
  • 10-02-2024: Liverpool vs Burnley – AFGELOPEN
  • 17-03-2024: Everton vs Liverpool – GEANNULEERD
  • 30-03-2024: Liverpool vs Brighton – AFGELOPEN

   

  Inbegrepen in de prijs: bus h/t, alle drank op de bus, ferry h/t, hotelovernachting + ontbijt en matchticket.

  Nog geen enkele wedstrijd ligt 100% vast. De FA, UEFA en TV moeten nog de definitieve kalender vastleggen. Dit gebeurt gebruikelijk 6 weken op voorhand van de datum van de wedstrijd.
   
  Indien u aan één of meerdere busreizen wenst deel te nemen, gelieve het voorschot van 250 euro per busreis te storten op ons rekeningnummer BE64 1030 5726 7252 met in de mededeling uw naam + busreis. 
  First come, first served. Geef het bestuur de tijd om de betalingen te verwerken. Het is onnodig ons te bellen of te e-mailen (tenzij uit de mededeling van uw overschrijving niet kan blijken voor wie / welke busreis u heeft gestort).

  U wordt via e-mail op de hoogte gebracht indien u al dan niet succesvol bent ingeschreven voor een bepaalde busreis. Indien u niet succesvol bent bij het inschrijven zult u volgende opties hebben: 

  • U kunt kiezen voor een andere busreis indien er nog beschikbaarheid is op dat moment
  • U kunt kiezen dat we de centen van uw voorschot terugstorten op uw rekeningnummer 
  De kostprijs van de busreizen is drastisch gestegen door het altijd maar veranderende ticketbeleid van Liverpool F.C. Hierdoor kunnen wij, als fanclub, geen voldoende tickets meer aankopen via de normale weg. Liverpool F.C. heeft zelf nog geen aankondiging gedaan wat betreft individuele tickets dus hiervoor is het ook (bang) afwachten. Daarom zijn we te rade gegaan bij een derde partij die ons in het verleden al heeft geholpen. Dit ten koste van een meerprijs.
   
  Het was ofwel de prijs laten stijgen ofwel geen busreizen meer.
  De beslissing om toch nog door te gaan is weloverwogen geweest.
   
  Dank voor het vertrouwen in onze fanclub en het bestuur.

  Algemene reisvoorwaarden

  !!Vanaf 1 oktober 2021 is een internationaal paspoort nodig om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen!!

  !!Lees zeker ook onze algemene reisvoorwaarden op onze website vooraleer je inschrijft. De algemene reisvoorwaarden zijn bindend vanaf je het voorschot hebt gestort. Let op dat deze wedstrijden niet vaststaan. Ze kunnen nog worden gewijzigd door Sky, TNT Sports, de F.A., UEFA … naar maandag, vrijdag of een andere weekdag!!

  https://flemishreds.be/algemene-reisvoorwaarden/