Flemish Reds

Busreizen

We bieden aan de leden van Flemish Reds volgende busreizen aan voor het seizoen 2022 – 2023.

  • 10-09-2022: Liverpool vs Wolverhampton – AFGELAST WEGENS UITSTEL WEDSTRIJD
  • 16-10-2022: Liverpool vs Man City – AFGELOPEN
  • 30-10-2022: Liverpool vs Leeds United AFGELOPEN
  • 12-11-2022: Liverpool vs Southampton – AFGELOPEN

  Inbegrepen in de prijs: bus h/t, alle drank op de bus, ferry h/t, hotelovernachting + ontbijt en matchticket.

  Inschrijven doe je door een voorschot van 250 euro per persoon, per busreis, te storten op IBAN: BE64 1030 5726 7252 met de mededeling “naam + busreis”. 

  Het resterende bedrag dien je 6 weken voor afreis over te schrijven. 7 weken voor afreis krijg je nog een herinneringsmail indien je het saldo nog moet betalen. 

  We werken op basis van first come, first served. 

  Telefonisch of per e-mail busreizen reserveren is niet toegelaten. Een e-mail om te verduidelijken voor welke busreis en voor welke leden je hebt gestort mag als dat niet lukt in de mededeling.

  De namen van de leden die ingeschreven zijn zullen zo snel mogelijk verschijnen op de website van de Flemish Reds onder de desbetreffende busreis: http://www.flemishreds.be/busreizen/

  Wanneer er meer aanvragen zijn voor een busreis dan het aantal beschikbare plaatsen, wordt er een reservelijst aangelegd. Personen die op de reservelijst staan hebben volgende opties: 

  • veranderen naar een andere busreis waarvoor er wel nog beschikbare plaatsen zijn
  • centen laten staan en opteren voor individuele tickets
  • voorschot terugkrijgen

  Algemene reisvoorwaarden

  !!Vanaf 1 oktober 2021 is een internationaal paspoort nodig om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen!!

  !!De Flemish Reds zijn bij het organiseren van de busreizen afhankelijk van de maatregelen die de diverse landen hanteren ten gevolge van COVID-19. Deze maatregelen kunnen zijn: volledige vaccinatie of voorleggen van een negatief COVID-attest, regels met betrekking tot social distancing, dragen van een mondmasker … . 

  !!Over het annuleren van een busreis is er onduidelijkheid vanuit Liverpool F.C.: momenteel weten we niet als een gekocht ticket, dat werd toegewezen aan een persoon, nog overdraagbaar zal zijn naar een ander persoon met een membership. Van zodra we hierover meer informatie hebben zullen we deze verspreiden. Denk dus eerst goed na vooraleer u zich inschrijft voor een busreis. En hou goed rekening met alle reisvoorwaarden!!

  !!Lees zeker ook onze algemene reisvoorwaarden op onze website vooraleer je inschrijft. De algemene reisvoorwaarden zijn bindend vanaf je het voorschot hebt gestort. Let op dat deze wedstrijden niet vaststaan. Ze kunnen nog worden gewijzigd door Sky, BT Sport, de F.A., UEFA … naar maandag, vrijdag of een andere weekdag!!

  https://flemishreds.be/algemene-reisvoorwaarden/