Klopp krijgt emotioneel afscheid van Anfield na zege tegen Wolves

Klopp krijgt emotioneel afscheid van Anfield na zege tegen Wolves

Liverpool FC – Wolves 2-0

Liverpool FC had voor het duel met Wolves de derde plaats al binnen, maar de Reds wilden nog eens alles geven om Jurgen Klopp een mooi afscheid te schenken. Liverpool creëerde dan ook een hoop kansen, maar kon de bal slechts twee keer in doel krijgen. Alexis Mac Allister kopte na een half uur spelen de 1-0 binnen en nog voor rust maakte Jarrel Quansah er 2-0 van. 

De tweede helft was een maat voor niets, maar het werd toch nog een mooi feestje op Anfield. Het afscheid van Thiago Alcantara, Joel Matip en vooral Jurgen Klopp en zijn assistenten zorgde voor emotionele taferelen. 

Liverpool: Alisson, Endo, Van Dijk, Diaz (Nunez, 69), Mac Allister (Gravenberch, 69), Salah, Gakpo (Szoboszlai, 80), Elliott (Jones, 80), Robertson, Alexander-Arnold (Bradley, 69), Quansah.