Flemish Reds

Wie zijn we?

Flemish Reds is de naam van de Vlaamse supportersclub van Liverpool F.C. Begin 2007 staken een aantal fanatieke supporters van de Mighty Reds de hoofden bij elkaar en kwamen tot de oprichting van een fanclub.

Ons doel is zoveel mogelijk Vlaamse supporters van Liverpool F.C. de kans te geven om live een wedstrijd van de Mighty Reds bij te wonen op Anfield. We willen ook een hechte band creëren tussen de supporters door middel van de website, Facebookpagina, busreizen en fanmeetings.

Elk seizoen organiseren we een grote meeting in Oostende met een legend (ex-speler). Zowel Ian Rush, Phil Thompson, Jimmy Case, David Fairclough, John Aldridge, Ian Callaghan, John Barnes en Robbie Fowler zijn reeds naar Oostende gekomen. We hadden ook al optredens van The Shakers en Darren Farley.

Ook houden we elke zomer een bijeenkomst in Limburg alsook een samenkomst in Antwerpen. Uiteraard komen we heel regelmatig samen in de supporterslokalen om naar de wedstrijden van LFC kijken.

Ondertussen is de fanclub ‘Flemish Reds’ ook officieel erkend door Liverpool F.C. en meer bepaald door de ‘Official Liverpool Supporters Clubs’ (OLSC).

Heeft u interesse om lid te worden, dan vindt u de nodige informatie door op <<<deze link>>> te klikken.