PRONO: derde periode start zaterdag in Nottingham

PRONO: derde periode start zaterdag in Nottingham

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Nottingham Forest – Liverpool FC
 
zaterdag 2 maart om 16u00 (prono ingeven tot 14u00)

prono ingeven

 
Tegen de Saints won LFC met 3-0. Toch lagen de scores over het algemeen laag, behalve bij dagwinnaar Hautekier Tim die een knappe 7/10 scoorde. Danns en debutant Koumas waren de onvoorspelbare doelpuntenmakers. Er zaten maar liefst elf spelers jonger dan 24 in de wedstrijdkern! Wow! 
 
In het algemeen klassement blijft Roland Filip verder uitlopen. Kan iemand het tijd nog keren in de derde periode? De tweede periode was spannend, maar de laatste weken maakte Reybrouck Kristof het verschil en won overtuigend. Proficiat! Hij mag gratis naar de fandag in Oostende in mei, altijd een superleuk feestje. 
 
 
Met de wedstrijd in Nottingham start de derde periode. Opnieuw staat een gratis ticket voor de fandag op het programma. Iedereen begint terug met nul punten op gelijke voet. Ter info, periodekampioen Reybrouck staat twaalfde in het algemeen klassement en stond slechts 33ste bij de start van de tweede periode. Iedereen kan dus nog winnen, gewoon voor elke match je prono ingeven!
 
YNWA