PRONO: zondag finale League Cup

PRONO: zondag finale League Cup

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Liverpool FC – Chelsea
 
zondag 25 februari om 16u00 (prono ingeven tot 14u00)

prono ingeven

Liverpool won met 4-1 van Luton. Luton kreeg amper 4 corners. Van Dijk scoorde de eerste, daarna volgden Gakpo en Diaz. Elliott scoorde te laat voor de punten. Dagwinnaars met 7/10 waren Borgelioen Dries, Deroo Joke en Roland Filip. Hierdoor loopt man in vorm Roland opnieuw verder uit in het klassement. Kan iemand het tij nog keren? 
 
In de tweede periode zien we wel opnieuw een ommekeer en blijft het razend spannend. Reybrouck Kristof klimt opnieuw over Konings Ariane naar de leiding. Met nog twee speeldagen te gaan zijn er nog een aantal kandidaten voor deze prijs. 
 
 
 
YNWA