Liverpool mist minstens acht spelers in finale League Cup

Liverpool mist minstens acht spelers in finale League Cup

Zondag speelt Liverpool FC de finale van de League Cup tegen Chelsea. Bij de Reds ontbreken een hoop spelers, maar er is hoop voor drie belangrijke spelers. Mohamed Salah, Darwin Nunez en Dominic Szoboszlai hebben de trainingen hervat. Vlak voor de aftrap zal de club beslissen of het trio kan aantreden of niet. 

Voor een viertal is er minder goed nieuws. Curtis Jones (enkel) zou na de internationale break terugkeren, Diogo Jota (ligamenten knie) en Alisson Becker (spierblessure) zouden nog iets langer buiten strijd zijn. Trent Alexander-Arnold (knieblessure) kan ook nog minstens een maand niet meespelen. 

Het is nog steeds wachten op nieuws over Thiago Alcantara (spierblessure) en Stefan Bajcetic (adductoren). Joel Matip (knieblessure) en Ben Doak (knieblessure) komen dit seizoen niet meer in actie.