PRONO: zaterdag 17 februari naar Brentford

PRONO: zaterdag 17 februari naar Brentford

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Brentford – Liverpool FC
 
zaterdag 17 februari om 13u30 (prono ingeven tot 11u30)
 
 
Liverpool won met 3-1 van Burnley. Met alle geblesseerden deed Klopp slechts één vroege wissel. Jota scoorde eerst, daarna volgden Diaz en Nunez. Topper van de dag was Tuyten Gino met een uitstekende 8/10/
 
Ook Roland Filip deed het bijzonder goed met 7/10 en klimt terug naar de top van het klassement, met twee punten voorsprong op Ledoux Aaron. In de tweede periode staat Reybrouck Kristof nog steeds op kop, maar hij voelt de hete adem van heel wat achtervolgers die in zijn nek hijgen. 
 
 
YNWA