Liverpool wint vlot in Brentford

Liverpool wint vlot in Brentford

Brentford – Liverpool FC 1-4

Liverpool FC heeft vlot de maat genomen van Brentford. De Reds haalden het met 1-4. Liverpool zag wel Curtis Jones uitvallen met een blessure. Ook Diogo Jota en Darwin Nunez moesten bij de rust binnen blijven. 

Tien minuten voor rust bracht Darwin Nunez op aangeven van Diogo Jota LFC op voorsprong. Na de pauze liepen de Reds al snel verder uit. Invaller Mohamed Salah zette Alexis Mac Allister op weg naar de 0-2 en pikte dan zelf ook zijn goaltje mee na zwak verdedigen van de Bees.

Brentford probeerde terug te slaan en Caoimhin Kelleher moest meermaals redding brengen. Bij de rebound van Ivan Toney was hij echter kansloos. Na een verre uittrap van Kelleher blunderden de verdedigers van de Bees opnieuw. Luis Diaz gaf de bal aan Cody Gakpo en die liet de kans op de 1-4 niet liggen. 

 

Liverpool: Kelleher, Endo, Van Dijk, Konate, Diaz, Nunez (Gakpo, 45), Mac Allister (Elliott, 83), Jones (Gravenberch, 34), Jota (Salah, 44), Robertson, Bradley (Gomez, 83).