PRONO: zondag FA Cup tegen Norwich

PRONO: zondag FA Cup tegen Norwich

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Liverpool FC – Norwich City
 
zondag 28 januari om 15u30 (prono ingeven tot 13u30)

prono ingeven

 
Liverpool speelde 1-1 gelijk tegen Fulham, Diaz scoorde de enige goal. Er stonden negen spelers jonger dan 24 op het wedstrijdblad: Gravenberch, Elliott, Quansah, Bradley, Jones, Clark, McConnel, Beck en Nyoni. Enkele spelers zijn net 24. 
 
De meeste Flemish reds zaten helemaal mis met hun voorspellingen, de verschillen waren dan ook groot. Reybrouck Dylan deed het wel uitstekend met 8/10. Reybrouck Kristof blijft leider in de tweede periode, Ledoux Aaron in het algemeen klassement. 
 
 
YNWA