Phillips keert terug in januari, Carvalho misschien

Phillips keert terug in januari, Carvalho misschien

In januari loopt de uitleenbeurt van Nathaniel Phillips aan Celtic af. De 26-jarige verdediger kwam amper aan spelen toe bij de ploeg van Brendan Rodgers. Omwille van de zware blessure van Joel Matip werd er gespeculeerd over de toekomst van Phillips, maar de kans is groot dat hij Liverpool FC in januari opnieuw verlaat. De club staat open voor een nieuw uitleenbeurt of een definitieve transfer. 

Er is nog geen beslissing genomen over de toekomst van Ricardo Carvalho. Ook hij komt te weinig aan spelen toe tijdens zijn uitleenbeurt bij Leipzig. De 21-jarige aanvaller kwam slechts veertien keer in actie. Volgens Pep Lijnders is het belangrijkste dat hij wedstrijden kan spelen en is de directie bezig met besprekingen.