Doak buiten strijd, Gravenberch kan trainen

Doak buiten strijd, Gravenberch kan trainen

Ryan Gravenberch viel uit tegen scum uit, maar de schade valt mee. Hij had last van DOMS (Delayed Onset Muscle Soreness), hierdoor kon hij niet verder spelen. Zijn spieren waren oververmoeid en hij kon al terug trainen. 

Ben Doak zal wel een hele tijd buiten strijd zijn nadat hij een blessure opliep bij de U21. Hij liep een scheur op in de meniscus. Hiervoor is een operatie nodig en een maandenlange revalidatie. 

Pep Leinders gaf beter nieuws over Diogo Jota. Hij is al een tijdje terug aan het trainen en doet oefeningen met de bal, maar aangezien het om een hamstringblessure gaat zal de club extra voorzichtig zijn. 

Ook Voor Alexis Mac Allister gaat het de goede kant uit, maar het zal nog wat langer duren. Het goede nieuws is dat hij ondertussen pijnvrij is. 

Over Joel Matip, Andrew Robertson, Thiago Alcantara en Stefan Bajcetic viel geen nieuws te rapen. 

Bij de U21 keerden drie spelers terug na blessureleed en speelden mee in de partij tegen Chelsea. Bobby Clark, Paul Glatzel en Oakley Cannonier vierden hun comeback, Clark en Glatzel deden dat met een doelpunt. De jonge Reds wonnen met 2-1, maar zagen Doak uitvallen.