PRONO: woensdag West Ham

PRONO: woensdag West Ham

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Liverpool FC – West Ham
 
woensdag 20 december om 21u00 (prono ingeven tot 19u00)
 
 
LFC kon niet winnen van scum, dat hangt niemand verwacht. Toch waren er winnaars, namelijk zij die op Gravenberch (3p) aan de aftrap gegokt hadden. Ook Szoboszlai (2p) en Nunez (1p) leverden nog op. Konaté is één maandje ouder dan Nunez. Alexander-Arnold was de enige Engelsman aan de aftrap, het antwoord op vraag 3 was dus 1.
 
Er waren er een paar te laat met het inzenden van hun prono! 
 
In het klassement zien we opnieuw een revolutie. De Crick Jurgen en Roland Filip zijn de nieuwe koplopers. Ledoux Aaron sloeg de bal mis en zakt in één klap van één naar vijf. Zo spannend is het dit seizoen! Ook de tweede periode blijft ongemeen spannend, daar heeft Vandenbouhede Miguel een kleine voorsprong genomen. 
 
 
YNWA