Salah scoort twee keer tegen Brentford

Salah scoort twee keer tegen Brentford

Liverpool FC – Brentford 3-0

Liverpool is geklommen naar de tweede plaats in de Premier League na een felbevochten zege tegen Brentford. De bezoekers maakten het de Reds niet gemakkelijk, maar ze wonnen wel met 3-0.

Brentford maakte er een zwaar gevecht van in de eerste helft. Liverpool was wel de betere ploeg en bleef hoog druk zetten. Darwin Nunez scoorde twee keer, maar werd telkens door de VAR teruggefloten vanwege buitenspel. Aan de overkant kwam Alisson Becker goed uit bij een snelle counter van Bryan Mbuemo. Vlak voor rust lukte het Mohamed Salah wel om een geldig doelpunt te scoren, op assist van Nunez.

Na de pauze kwam Brentford regelmatig sterk opzetten, maar liep Liverpool verder uit. Kostas Tsimikas hield de bal nog net binnen en Salah kopte de 2-0 in doel. Alisson moest een paar keer redding brengen, maar opnieuw viel een treffer aan de overkant. Diogo Jota trapte van buiten de backlijn mooi in de hoek. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Quansah, 90), Matip, Van Dijk, Tsimikas, Endo, Szoboszlai (McConnell, 90+4), Gakpo (Elliott, 84), Salah, Nunez, Jota (Diaz, 84).