PRONO: zaterdag 25 november topper in Manchester

PRONO: zaterdag 25 november topper in Manchester

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Manchester City – Liverpool FC
 
zaterdag 25 november om 13u30 (prono ingeven tot 11u30)
 
 
Liverpool pakte tegen Brentford de voorspelbare zege, maar slechts weinigen hadden op 3-0 gegokt. De verrassende laatste invaller was McConnel, gelukkig vielen eerder ook Quasah, Elliott en Diaz in. En om het weekend compleet te maken, speelde City gelijk tegen Chelsea. Hierdoor zakte Brentford nog naar de elfde plaats in de Premier League. 
Er waren zeven dagwinnaars met een knappe 6/10. Leider Ledoux Aaron verzamelde slechts 4/10, maar in de top 10 was er slechts 1 Flemish Reds met 6/10. Het wordt dus nog net iets spannender met nog twee speeldagen van de eerste periode voor de boeg. 
 
 
YNWA