PRONO: zondag Brentford

PRONO: zondag Brentford

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Liverpool FC – Brentford
 
zondag 12 november om 15u00 (prono ingeven tot 13u00)
 
 
Tegen Toulouse werd verloren. Dat had niemand zien aankomen, maar toch werd het nog een relatief goede dag voor sommige voorspellers. Terwijl de meesten twee of drie punten scoorden, wisten De Crick Jurgen en Boenders Dennis een knappe 6/10 neer te zetten. Ze wisten dat er drie Engelsen (Quansah, Gomez en Elliott) aan de aftrap zouden staan en dat Jota de laatste goal zou scoren voor LFC. Ze doen dan ook goede zaken in het klassement, maar Ledoux Aaron blijft leider. Er zijn nog drie wedstrijden in de eerste periode!
 
 
YNWA