Firmino neemt afscheid van Anfield met doelpunt

Firmino neemt afscheid van Anfield met doelpunt

Liverpool FC – Aston Villa 1-1

Na zeven zeges op rij, heeft Liverpool FC gelijk gespeeld tegen Aston Villa. Hierdoor zijn de Reds zo goed als zeker dat ze op de vijfde of zesde plaats eindigen in de Premier League. Hierdoor zal LFC volgend seizoen uitkomen in de Europa League. 

In een moeizame eerste helft waren de beste kansen voor de Villains. Ollie Watkins trapte een strafschop naast, maar even later bracht Jacob Ramsey de bezoekers dan toch op voorsprong. Alisson Becker voorkwam dat Villa verder uit liep. 

Na de koffie kwamen de Reds beter voor de dag. Na enkele wissels verhoogde ze de druk en invaller Roberto Firmino maakte er op aangeven van Mohamed Salah 1-1 van. Een passend afscheid van Anfield voor de aanvaller. 

Het klassement: https://www.premierleague.com/tables

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson (Tsimikas, 72), Fabinho (Elliott, 81), Henderson (Milner, 72), Jones (Jota, 63), Diaz (Firmino, 72), Salah, Gakpo.