PRONO: Liverpool op laatste speeldag naar Southampton

PRONO: Liverpool op laatste speeldag naar Southampton

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Southampton – Liverpool FC
 
zondag 28 mei om 17u30
 
 
Liverpool won dit keer niet, een verrassing die niemand had verwacht. Het werd 1-1 tegen Aston Villa. Extreem lage scores dus voor de prono. Toch haalde Tuyten Gino nog een knappe 6/10. Hij wist als enige dat Everton 33 punten achter Liverpool zou staan. Ook voorspelde hij de gele kaart voor Fabinho. Gokken op Trent (2) of Konaté (1) was ook een degelijke keuze. 
 
Belangrijke dag voor het algemeen klassement. Enkele toppers hadden een slechte dag, maar het blijft spannend. De Cauwer Caitlin behoudt één puntje voorsprong op De Crick Jurgen! Eén puntje verschil voor de laatste speeldag! Ook Konings Ariane, Bonte Benny, Vandenbouhede Miguel en zelfs Tuyten Gino en Kristel dolieslager kunnen nog winnen. Die laatste twee moeten dan wel alles juist hebben, inclusief rode kaart, en hopen dat de top 6 het totaal laat afweten.
 
Voor de derde periode lijkt Bonte Benny zijn schapen op het droge te hebben. Ook daar zijn er in theorie nog vijf potentiële aanvallers, maar dan zou alles wel extreem grondig tegen moeten slaan voor Bonte. 
 
 
Eindstand prono dinsdag.
 
YNWA