PRONO: zondag topper tegen Tottenham

PRONO: zondag topper tegen Tottenham

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Liverpool FC – Tottenham
 
zondag 30 april om 17u30
 
 
Liverpool FC begint terug te draaien en dat merken we ook aan de punten voor de prono. Maar liefst drie Flemish Reds haalden het maximum van de punten tegen West Ham: Bonte Benny, Van nuffelen Ronald en De Crick Jurgen scoorden een perfecte 10/10. Ze wisten dat LFC zou winnen met 1-2, dat drie verschillende spelers zouden scoren en dat Trent de eerste assist zou geven. Ook Robertson was nog goed voor een assist. 
Bonte Benny verstevigt hierdoor zijn koppositie in de derde periode. In het algemeen klassement blijft De cauwer Caitlin de leiding vasthouden met een nipte voorsprong. Na West Ham is De Crick de eerste achtervolger. 
 
 
YNWA