Liverpool haalt achterstand op in Londen

Liverpool haalt achterstand op in Londen

West Ham – Liverpool FC 1-2

Liverpool FC is opgeklommen naar de zesde plaats in de Premier League na een nipte zege in West Ham. Na een vroege achterstand trokken de Reds het laken alsnog naar zich toe en wonnen met 1-2.

 Na een slome start brak de partij plots open in de twaalfde minuut. Na samenspel tussen Michail Antonio en Lucas Paqueta, knalde die laatste de bal binnen. De Reds schoten wakker en sloegen al snel terug via Cody Gakpo. De assist kwam van Trent Alexander-Arnold

De wedstrijd leverde nu kansen op aan beide kanten. Voor Liverpool was Diogo Jota er twee keer dicht bij en aan de overkant kon Virgil van Dijk Antonio net het scoren beletten. Na rust kwam LFC dan toch op voorsprong. Joel Matip kopte een voorzet van Andrew Robertson in doel. West Ham probeerde nog terug te vechten, maar het bleef 1-2. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson (Thiago, 59), Jones (Milner, 84), Jota (Diaz, 59), Salah, Gakpo (Nunez, 77).