Liverpool verhoogt de ticketprijzen

Liverpool verhoogt de ticketprijzen

Liverpool FC heeft aangekondigd dat het de ticketprijzen voor volgend seizoen gemiddeld met één procent zal verhogen. Het goedkoopste ticket, alleen beschikbaar voor locals, zal 9 pond (10 euro) kosten. Daarmee zit je wel heel hoog in de hoek van de hoofdtribune. Voor andere fans zal het minstens 30 pond (34 euro) kosten om de Reds op Anfield te gaan aanmoedigen. De duurste tickets zouden voor 60 pond (68 euro) de deur uit gaan. 

https://www.liverpoolfc.com/tickets/match-day-premier-league-prices-season-2023-24

De uitbreiding van de tribune aan Anfield Road zal deze zomer afgerond zijn. Hierdoor kunnen er 7000 extra fans in Anfield. Hiervan zullen 1000 plaatsen beschikbaar zijn voor abonnementen, 3000 tickets gaan naar de algemene verkoop. 

Voor mensen die dromen van een abonnement bij Liverpool FC, deelt de club ook deze prijzen mee. In the Kop kan het al voor 699 pond (793 euro), in de hoofdtribune kan het oplopen tot 886 pond (1005 euro). Er is een wachtlijst van tientallen jaren voor een abonnement. 

https://www.liverpoolfc.com/tickets/season-ticket-prices