PRONO: komt er een mirakel in Madrid?

PRONO: komt er een mirakel in Madrid?

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Real Madrid – Liverpool FC
 
woensdag 15 maart om 21u00
 
 
Iedereen weet dat er een slechte match volgt na een ruime zege tegen een grote rivaal, maar toch gokten alle Flemish Reds op een zege voor Liverpool tegen Bournemouth. LFC verloor echter met 1-0. Nog een tegenvaller, niemand scoorde voor LFC. Klopp zorgde ook voor een verrassing door al vroeg vier wissels uit te voeren, dat had niemand verwacht. Hierdoor bleven velen steken op nul punten, toch konden sommigen een zaakje doen door één punt te pakken en twee Reds haalden zelfs 2/10: Dominczak Yannick en Vandecasteele Siemen. 
 
Ondanks de lage scores toch enige invloed op de klassementen. Leider De cauwer Caitlin ziet enkele jagers dichterbij sluipen en in de tweede periode wordt het extreem spannend. We krijgen maar liefst drie leiders: Konings Ariane, Roland Filip en Tuyten Gino. De wedstrijden tegen Real Madrid en Manchester City worden zo nog spannender. 
 
 
YNWA