Veldbestormer wacht levenslange ban en proces

Veldbestormer wacht levenslange ban en proces

Liverpool FC won gisterenavond met 7-0 van Man Utd. De historische zege maakte heel wat los bij de fans van LFC en één fan verloor helemaal de controle. Hij liep het veld over, gleed uit en tackelde zo per ongeluk Andrew Robertson. Na het incident werd hij weggeleid door de veiligheidsdiensten en kreeg nog een hoop verwensingen van Jurgen Klopp naar zijn hoofd geslingerd. 

De club heeft al een officieel statement uitgebracht naar aanleiding van het vooral. LFC vindt het gedrag van de tiener totaal onaanvaardbaar. “Dit soort acties zijn illegaal, gevaarlijk en hebben zware gevolgen.” De fan zal waarschijnlijk een levenslang stadionverbod en een zware boete krijgen.

Hij werd ook gearresteerd door de politie en zal op een latere datum nog voor de rechter moeten verschijnen. De politie heeft bevestigd dat het om een 16-jarige jongen gaat. Hij zal normaal een strafblad krijgen door deze domme actie.