PRONO: zaterdag naar Bournemouth

PRONO: zaterdag naar Bournemouth

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Bournemouth – Liverpool FC
 
zaterdag 11 maart om 13u30
 
 
Liverpool FC won zoals algemeen verwacht van scum, maar niemand had op 7-0 gegokt. Klopp wachtte opieuw lang om te wisselen, te lang. Niemand ging voor nul wissels voor de 69ste minuut. Gelukkig scoorde Gakpo de eerste goal, gevolgd door Nunez en Salah. Dagwinnaar is De cauwer Mario met 7/10. 
 
In het  algemeen klassement blijft De cauwer Caitlin koploper met een kleine maar stabiele voorsprong op een handvol achtervolgers. In de tweede periode blijft het extreem spannend. Met nog drie wedstrijden voor de boeg prijken Roland Filip en Tuyten Gino helemaal bovenaan, maar er zijn nog zeker tien potentiële laureaten. Het worden dus drie heel belangrijke duels voor de Flemish Reds, tegen Bournemouth, Real Madrid en Manchester City. 
 
 
 
YNWA