Ramsey speelt dit seizoen niet meer na operatie

Ramsey speelt dit seizoen niet meer na operatie

Het eerste seizoen van Calvin Ramsey bij Liverpool FC is uitgedraaid op een pechseizoen. Toen de rechtsback vorige zomer van Abderdeen naar Liverpool kwam, werd een rugblessure vastgesteld. Hierdoor lag hij maanden in de lappenmand. En nu is de 19-jariige verdediger opnieuw buiten strijd. Hij werd geopereerd aan een knieblessure. 

Volgens Jurgen Klopp zal Ramsey dit seizoen niet meer in actie komen. Hij mikt op de start van volgend seizoen. Het belangrijkste is dat hij na zijn revalidatie eerst gaat werken aan zijn fysieke paraatheid. Volgens Klopp kan dat gebeuren bij jonge, opgroeiende spelers. Van zijn rugblessure had Ramsey eigenlijk geen last, maar de medische staf wou hem toch behandelen om toekomstige problemen te vermijden. 

Ook Curtis Jones sukkelde de voorbije jaren met groeipijnen.