PRONO: zaterdag cruciale match in Newcastle

PRONO: zaterdag cruciale match in Newcastle

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Newcastle – Liverpool FC
 
zaterdag 18 februari om 18u30
 
 
De wedstrijd tegen Everton zorgde voor een revolutie dit seizoen, een totale ommekeer. Liverpool won met 2-0. Er vielen vier gele kaarten (Robertson, Coady, Prickford en Doucouré). Elliott en Keita waren de laatste invallers, eerder kwamen ook Milner en Firmino er al op. 
 
De Crick Jurgen was de grote winnaar met 8/10 en daarmee brengt hij ook terug spanning in het algemeen klassement. Hij nadert tot op één puntje van leider De cauwer Caitlin. Het is maanden geleden dat het zo spannend was. In de tweede periode krijgen we zelfs een nieuwe leider. Roland Filip grijpt de macht en heeft twee punten voorsprong op vier achtervolgers. 
 
 
YNWA