PRONO: Op 1 oktober komt Brighton naar Anfield

PRONO: Op 1 oktober komt Brighton naar Anfield

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Brighton
zaterdag 1 oktober om 16u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

Prono ingeven

Wat een belangrijke wedstijd was dit? Grote verschillen voor de prono dit keer na enkele spannende momenten. Matip scoorde vlak voor de tijd de 2-1 voor Liverpool FC. Voordien waren er ook al cruciale wissels. Firmino en Nunez vielen net een minuutje te laat in, het antwoord op vraag 3 was dus “nul”. In blessuretijd gingen de punten voor de invallers dan ook nog eens naar Milner en Bajcetic. 

Uiteindelijk won De cauwer Mario zo de speeldag met een sterke acht op tien. Leider Van Linden Benjamin en eerste achtervolger De cauwer Caitlin deden het met zeven punten ook uitstekend en lopen weg van de concurrenten.