PRONO: zaterdagmiddag Merseyside derby in de Aldi

PRONO: zaterdagmiddag Merseyside derby in de Aldi

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Everton – Liverpool FC

zaterdag 3 september om 13u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Van Linden Benjamin heeft de macht gegrepen in het klassement. Hij werd dagwinnaar, samen met Konings Ariane, met zes punten. Liverpool FC won met 2-1, er stonden maar liefst elf Engelsen aan de aftrap: (Hendo, A-A, Gomez, Elliott, Lascelles, Pope, Trippier, Burn, Target, Willock en Longstaff). Maar het grote verschil werd gemaakt doordat opnieuw niemand een gele kaar pakte. Volgende wedstijd tegen Everton zal dat wel anders lopen, of gaan we dan opnieuw zo braaf zijn? 

klassementen prono

YNWA