Carvalho redt Liverpool in 98ste minuut

Carvalho redt Liverpool in 98ste minuut

Liverpool FC – Newcastle 2-1

Liverpool FC heeft op de valreep de topper tegen Newcastle United gewonnen met 2-1. Invaller Fabio Carvalho scoorde in de 92ste minuut de winnende treffer. Daarmee kregen de Reds loon naar werken nadat ze nadrukkelijk op zoek gingen naar de zege.

De Magpies waren zeven minuten voor rust op voorsprong gekomen via Alexander Isak, maar op het uur bracht Roberto Firmino de Reds terug op gelijke hoogte. Na de gelijkmaker bleef Liverpool drukken. Newcastle leek stand te houden en een punt uit de brand te slepen, maar vlak voor het eindsignaal bracht Carvalho de verlossing.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Milner, 71), Gomez, Van Dijk, Robertson (Tsimikas, 71), Fabinho, Henderson (Carvalho, 71), Elliott, Diaz, Salah, Firmino.