Beck en Glatzel vinden nieuwe ploeg

Beck en Glatzel vinden nieuwe ploeg

Op de laatste dag van de transfermarkt heeft Liverpool FC een nieuwe ploeg gevonden voor twee jeugdspelers. Owen Beck zal tot het einde van het seizoen uitkomen voor Bolton, terwijl Paul Glatzel opnieuw ervaring moet opdoen bij Tranmere.

Glatzel werd ook vorig seizoen uitgeleend aan Tranmere Rovers. Hij scoorde zes keer in 21 wedstrijden. De 21-jarige aanvaller zal dus opnieuw op zoek gaan naar treffers in de League Two. Glatzel speelt al sinds de U9 bij LFC. Vooral bij de U18 maakte hij indruk door aan de lopende band te scoren. Hij was kapitein van de ploeg die in 2019 de FA Youth Cup won. Zijn loopbaan werd nadien afgeremd door een zware blessure.

Voor Beck is het al de tweede uitleenbeurt dit seizoen. Hij werd eerder uitgeleend aan het Portugese Famalicao, maar deze overeenkomst is geannuleerd. Hij trekt nu naar Bolton Wanderers, waar ook Conor Bradley actief is. De ploeg uit League One beschikt nu dus over een linksback en een rechtsback van LFC. De 20-jarige Beck is al sinds de U13 aangesloten bij Liverpool FC en kwam al twee keer uit voor de eerste ploeg.