Inglethorpe blijft langer als directeur

Inglethorpe blijft langer als directeur

Alex Inglethorpe heeft een nieuw contract getekend bij Liverpool FC. De 50-jarige Engelsman blijft dus langer aan als directeur van de jeugdacademie. Inglethorpe kwam in 2012 over van Tottenham en was twee jaar bij LFC aan de slag als manager van de U21. In 2014 werd hij gepromoveerd tot directeur van de jeugd. 

Inglethorpe was uiteraard opgetogen met zijn nieuwe contract: “Ik moest hier eigenlijk niet over nadenken. Het heeft lang geduurd vooraleer ik hier zat en als je hier eenmaal bent wil je nooit meer weg. Ik voel me enorm bevoorrecht om deze functie te mogen uitoefenen. Mijn job is om dicht bij de spelers te staan en ze te helpen verbeteren. Elke dag stap ik gelukkig uit bed, wetende dat ik met deze spelers en teamleden mag samenwerken.”