Klopp mist negen spelers op Old Trafford

Klopp mist negen spelers op Old Trafford

Liverpool FC speelt maandag het duel bij de rivalen uit Manchester in Old Trafford. Beide ploegen zullen erg gemotiveerd zijn na tegenvallende resultaten op de eerste twee speeldagen. Liverpool FC heeft amper twee puntjes, scum zelfs geen enkel. 

Voor LFC wordt het extra lastig omwille van de blessuregolf die de club al enkele weken overspoeld. Gelukkig keren Naby Keita en Roberto Firmino wel terug. De eerste was ziek, de tweede is volledig hersteld van een blessure. Ook Joe Gomez en Jordan Henderson zouden helemaal fit zijn nadat ze de vorige match niet te lang mochten spelen van de dokters. 

Dat betekent dat Jurgen Klopp nog steeds negen spelers mist. Darwin Nunez zit de eerste van drie speeldagen schorsing uit na zijn domme rode kaart tegen Crystal Palace. Thiago Alcantara, Ibrahima Konaté en Alex Oxlade-Chamberlain liggen nog geruime tijd in de lappenmand.

Enkele andere spelers zouden binnenkort terugkeren. Klopp verwacht dat Curtis Jones en Diogo Jota snel terug zullen aansluiten bij de groep. Hij hoopt volgende week positief nieuws te krijgen over het duo. Joel Matip zou eind augustus de trainingen moeten hervatten. Ook Caoimhin Kelleher zou dicht bij een terugkeer moeten staan. Eind juli dacht Klopp dat het nog drie weken zou duren. Over nieuwkomer Calvin Ramsey is er nog steeds geen nieuws. Hij sukkelt met een blessure waarbij de nodige voorzichtigheid nodig is.