Welke spelers zijn einde contract?

Welke spelers zijn einde contract?

Het seizoen zit er op en de geruchtenmolen kan losbarsten. Er zijn een hele hoop interessante spelers einde contract, maar ook bij Liverpool lopen een paar contracten af. 

Het is nog niet duidelijk waar de toekomst van James Milner ligt. De 36-jarige middenvelder zou graag nog een paar jaar voetballen en is einde contract bij LFC. Ook voor Ben Woodburn, Kamil Grabara en Sepp van den Berg loopt de overeenkomst weldra af. 

Ook bij andere clubs komen een aantal spelers binnenkort vrij. Liverpool FC zal niet snel een ex-speler van Man Utd aantrekken, maar daar vertrekken Juan Mata, Paul Pogba, Jesse Lingard en Edinson Cavani. Bij Man City neemt Fernandinho afscheid. Arsenal ziet dan weer Alexandre Lacazette gratis vertrekken. Bij Chelsea slaan Andreas Christensen en Cézar Azpilicuetta aan de buitendeur. 

Er zijn nog andere bekende namen die geen overeenkomst hebben voor volgend seizoen. Nathaniel Clyne verlaat Crystal Palace. Brentford en Christian Eriksen hebben ook nog geen akkoord over een verlengd verblijf. 

Ook buiten Engeland zijn een aantal grote namen einde contract, de meesten zijn wel al wat ouder. Zo zit Luis Suarez (Atlético Madrid) zonder werkgever. Ook Paulo Dybala (Juventus, Ousmane Dembele (Barcelona), Gareth Bale en Isco (Real Madrid) moeten op zoek naar een nieuwe werkgever.