Milner blijft dan toch langer bij Liverpool FC

Milner blijft dan toch langer bij Liverpool FC

James Milner heeft een nieuw contract getekend bij Liverpool FC. Milner kwam zeven jaar geleden via een gratis transfer naar LFC. Hij zal nu nog minstens één extra seizoen spelen voor de Reds. Milner is vice-kapitein. Hij scoorde 26 keer in 289 matchen voor Liverpool. Hij won met de club alle prijzen die er te winnen vallen. De 36-jarige Milner speelde al meer dan 800 competitiewedstrijden.

Milner was uiteraard heel blij met de nieuwe overeenkomst: “Ik zou niet getekend hebben als ik niet zou geloven dat ik nog iets kan bijdragen aan het team. Zolang ik dat geloof, kan ik moeilijk afscheid nemen van deze geweldige club, ploegmaats, trainers, … Vorig seizoen was uitzonderlijk, maar het eindigde niet zoals we hoopten. Dat maakt ons nog hongeriger. Ik kijk er al naar uit om iedereen terug te zien en er terug vol voor te gaan.”

Ook Jurgen Klopp was opgetogen: “Het is belangrijk voor ons. Uiteraard is hij een belangrijke figuur en een leider in de kleedkamer. Maar mensen vergeten soms zijn kwaliteiten op het veld. Hij blijft presteren op zo’n hoog niveau dat we hem niet kunnen verliezen. Zijn professionalisme is een voorbeeld voor alle spelers.”