Alleen Origi verlaat Liverpool al zeker

Alleen Origi verlaat Liverpool al zeker

Jurgen Klopp hoopt dat de fans van Liverpool FC Divock Origi een gepast afscheid zullen geven zondag. Volgens de Duitser is Origi de enige speler van wie het al zeker is dat hij zal vertrekken.

Klopp:”Hij is voor altijd een Liverpoollegende en één van de belangrijkste spelers waarmee ik ooit heb gewerkt. Dat klinkt raar als je kijkt naar het aantal wedstrijden dat hij gespeeld heeft, maar het was echt een plezier om met hem te werken. Hij is een uitmuntende speler en een uitstekende persoon. Hij gaat honderd procent slagen bij zijn nieuwe ploeg. Het zal pijn doen als hij vertrekt.”

Origi speelde op acht jaar tijd iets meer dan honderd wedstrijden voor LFC en scoorde 22 doelpunten, waarvan vele belangrijke als invaller. Vooral in 2019 speelde hij een belangrijke rol in de Champions League, met twee doelpunten in de halve finale tegen Barcelona en eentje in de gewonnen finale tegen Tottenham. Hij is ook een icoon omwille van zijn vele goals tegen de buren van Everton.