PRONO: zondag voorlaatste duel, tegen Wolves

PRONO: zondag voorlaatste duel, tegen Wolves

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Wolves

zondag 22 mei om 17u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

Prono ingeven

Tegen Southampton won Liverpool met 1-2, een goed resultaat voor de prono. En toch vielen de scores tegen, vooral omdat de doelpunten van Matip en Minamino kwamen. Er kwamen maar liefst 11 Engelsen in actie: Milner; Jones, Gomez, Elliott, Henderson, McCarthy, Walker, Stephens, Redmond, Ward-Prowse en Tella. Opmerkelijk is dat Adams tijdens zijn jeugd nog Engelsman was, maar nu officieel gekozen heeft voor Schotland. Anders was het 12 geweest. 

Tuyten Gino, Descheemaecker Jakke en Masquelin Thomas winnen de speeldag met 5/10. Na enkele mindere weken slaat de autoritaire leider dus terug. Met een voorsprong van 12 punten op eerste achtervolger Bonte Magali kan de buit zondag al binnen zijn voor Masquelin. Bonte heeft wel nog een belangrijke strijd voor de boeg, die Masquelin voor haar moet uitvechten. In de derde periode nadert hij tot op twee punten van Konings Ariane. Als Masquelin het eindklassement en de derde periode pakt, dan gaat de laatste prijs naar Bonte. Het gaat dus tussen Bonte en Konings, met Masquelin als cruciale speler. 

link naar de regels

klassementen

YNWA