Liverpool wint van Wolves, maar Aston Villa geeft voorsprong uit handen

Liverpool wint van Wolves, maar Aston Villa geeft voorsprong uit handen

Liverpool FC – Wolves 3-1

Liverpool FC heeft op de laatste speeldag van de Premier League met 3-1 gewonnen van Wolves. Geruime tijd leek het dat de titel er in zat, maar Manchester City haalde een 0-2 achterstand nog op en won met 3-2. Hierdoor eindigt Liverpool, ondanks 92 punten, tweede op één punt van City.

Tegen Wolves kwamen de Reds al snel op achterstand na een snelle counter, afgewerkt door Pedro Neto. In de 24ste minuut trapte Sadio Mané de gelijkmaker binnen. Na de pauze gingen de Reds op zoek naar de drie punten en in de slotfase vielen eindelijk de verlossende doelpunten van Mohamed Salah en Andrew Robertson. 

In Manchester had City toen net drie keer gescoord in vijf dolle minuten. Aston Villa leek op weg naar een stuntzege, maar de Citizens konden de scheve situatie nog recht zetten.