PRONO: donderdag terugmatch in Arsenal

PRONO: donderdag terugmatch in Arsenal

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Arsenal – Liverpool FC

donderdag 20 januari om 20u45

prono ingeven

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

Tegen Brentford werd het een overwinning, 3-0, goed voor de prono dus. Oudste aan de aftrap was Henderson, ouder dan van Dijk en Matip. Klopp deed wel pas zijn eerste wissel na de 69ste minuut, een kleine domper. Toch scoorden Gesquière Wouter en Dolieslager Kristel een knappe acht punten, net iets meer dan alle concurrenten. 

In het klassement behoudt Roland Filip zijn voorsprong van twee punten op de eerste achtervolger. In de tweede periode blijft Azou Jeffrey het pak aanvoeren, maar er liggen een pak uitdagers op de loer. 

klassementen prono

YNWA