Elliott en Phillips hervatten, Origi en Thiago nog niet

Elliott en Phillips hervatten, Origi en Thiago nog niet

Harvey Elliott heeft de groepstrainingen hervat. Hij was buiten strijd sinds zijn zware enkelblessure in september. Na zijn revalidatie was Elliott al meer dan een maand alleen aan het trainen en nu dus ook met de groep. Volgens Pepijn Lijnders zag het toptalent van Liverpool FC er heel goed uit tijdens de sessies. Wedstrijden spelen komt echter nog te vroeg.

Ook Nathaniel Phillips heeft zich aangesloten bij de groep, hij is hersteld van een gebroken kaakbeen. Volgens Lijnders mogen we alle transfergeruchten negeren en blijft Phillips een belangrijke speler voor LFC. Hij zit wel nog niet in de wedstrijdkern tegen Arsenal.

Alex Oxlade-Chamberlain is enkele dagen out nadat hij zijn enkel omsloeg tegen Brentford. De middenvelder zou volgend weekend misschien wel terug fit zijn. 

Het is nog iets langer wachten op Divock Origi en Thiago Alcantara. Alcantara zou hervatten na de internationale break, in de aanloop naar het duel met Cardiff. Origi wordt terug verwacht na die partij.