PRONO: Liverpool speelt donderdag tegen Arsenal

PRONO: Liverpool speelt donderdag tegen Arsenal

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Arsenal

donderdag 13 januari om 20u45

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Liverpool FC won van Shrewsbury. Op één voorspeller na, had iedereen dit verwacht. Er stonden vier spelers aan de aftrap die ook tegen Chelsea aan de aftrap stonden: Kelleher, Konaté, van Dijk en Fabinho. De eerste goal kwam verrassend van Gordon, daarna volgden Fabinho en Firmino. 

Veel Reds haalden vijf punten, maar Descheemaecker Jakke en Michiels Kevin deden het met zes iets beter dan alle anderen. In het klassement blijft Masquelin Thomas leider Roland Filip onder druk zetten, maar die houdt stand. In de tweede periode loopt Jeffrey Azou verder uit. 

klassementen prono

YNWA