Klopp ziet Reds 4-1 winnen tegen Shrewsbury

Liverpool FC – Shrewsbury 4-1

Jurgen Klopp zat terug in de dugout tegen Shrewsbury en zag zijn ploeg in de FA Cup vlot winnen van Shrewsbury. Een aantal spelers ontbrak vanwege de AFCON, blessures en quarantaines. Hierdoor zagen we een mix van ervaren spelers en talentvolle jongeren.

De Reds waren sterk aan de partij begonnen, maar de openingsgoal viel aan de overkant. Daniel Udo kon ongedekt een lage voorzet simpel in doel werken. Lang konden de bezoekers niet genieten van de voorsprong. Kaide Gordon kapte zich vrij en trapte met links binnen. Nog voor rust stond het 2-1. Na handspel ging de bal op de stip en Fabinho liet de kans niet liggen.

Na rust had Liverpool de match onder controle en liep verder uit. Roberto Firmino scoorde met een geniepig hakje en Fabinho knalde de bal hard tegen de touwen na een vrije schop.

Liverpool: Kelleher, Bradley, Konate, Van Dijk, Robertson (92′ Tsimikas), Fabinho, Morton (92′ Norris), Dixon-Bonner (64′ Firmino), Gordon (81′ Frauendorf), Jones, Woltman (46′ Minamino).

In de vierde ronde neemt Liverpool FC het op tegen Cardiff City. De wedstrijd op Anfield zal gespeeld worden tijdens het eerste weekend van februari.