PRONO: woensdag in Porto

PRONO: woensdag in Porto

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Porto – Liverpool FC

dinsdag 28 september om 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Brentford was zo goed als een maat voor niets. Het werd onverwacht een 3-3 gelijkspel. Bovendien won Arsenal, waardoor Liverpool FC nog maar vijf punten voorsprong telt op de Gunners. De goals werden gescoord door Jones, Salah en Jota. Toch verzamelden drie Reds drie punten. Smith Colin, Descheemaecker Jakke en Van Linden Benjamin worden zo de winnaars van een slechte dag. In het klassement verandert er amper iets, Masquelin Thomas blijft koploper. 

klassementen prono

 

YNWA