Prono: zondag al trip naar West Brom

Prono: zondag al trip naar West Brom

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

West Brom – Liverpool FC

zondag 16 mei om 17u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Tegen Man Utd werd verdiend gewonnen met 2-4, dat was een lastige om te voorspellen. Deze match zorgde dan ook voor grote verschillen en zelfs belangrijke verschuivingen. Misschien was ze zelfs cruciaal dit seizoen. Salah maakte het verschil door als laatste te worde gewisseld, daarvoor werden ook Jota en Wijnaldum al naar de kant gehaald. Er vielen drie gele kaarten, alle drie voor spelers van scum. 

De Cauwer Mario deed het uitstekend met 7/10. In het algemeen klassement staat Smith Colin opnieuw alleen op kop. Achter hem knabbelen wel enkele achtervolgers aan zijn voorsprong. Met nog drie matchen te gaan blijft het ongemeen spannend. Ook periode drie wordt terug een strijd op het scherpst van de snee. Huyghe Frederic ziet zijn voorsprong smelten als sneeuw voor de zon. Alles ligt terug open. 

klassementen prono

YNWA!