U18 wint topper tegen Wolves

U18 wint topper tegen Wolves

Liverpool FC U18 – Wolves 4-1

De U18 heeft een goede zaak gedaan in de strijd om de derde plaats in de competitie na een felbevochten zege tegen concurrent Wolves. Max Woltman bracht de jonge Reds vlak voor rust verdiend op voorsprong, maar kort na de pauze werd het 1-1 via Owen Farmer. Pas in de slotfase kon Liverpool het laken naar zich toe trekken. Kaide Gordon bracht LFC op voorsprong. Nadien scoorden zowel Woltman als Gordon nog een twee goal. 

In de stand staat Liverpool derde, met twaalf punten meer dan nummer vier Wolves. De twee ploegen uit Manchester inhalen wordt echter moeilijk. 

Liverpool U18: Mrozek, Wilson, Chambers, Jonas, Koumetio (Quansah, 46), Stephenson, Gordon, Corness, Woltman, Balagizi, Musialowski (McConnell, 86).