U23 haalt twee keer achterstand op tegen Brighton

U23 haalt twee keer achterstand op tegen Brighton

Liverpool U23 – Brighton 3-2

De U23 van Liverpool FC klimt naar de vierde plaats in de Premier League 2 na een felbevochten zege tegen Brighton. De Reds kwamen twee keer op achterstand, maar sloegen terug. Owen Beck was de grote man met twee assists en de winnende treffer. 

Evan Ferguson had Brighton op voorsprong gebracht, maar vlak na rust scoorde Joe Hardy de 1-1. Ferguson zorgde voor een nieuwe goal voor de Seagulls, dit keer werkte Tony Gallacher een voorzet van Beck in doel. Elf minuten tijd zorgde Beck voor de drie punten met een sensationele treffer. 

Liverpool U23: Hughes, Gallacher, Beck, Savage, Boyes, Clayton, Dixon-Bonner, Clarkson (Cain, 46), Hardy (Sharif, 90+1), Longstaff (O’Rourke, 62), Woodburn.