Liverpool speelt slecht in Madrid

Liverpool speelt slecht in Madrid

Real Madrid – Liverpool FC 3-1

Liverpool FC heeft 3-1 verloren in Madrid tegen Real. En daar mag de ploeg van Jurgen Klopp nog blij mee zijn. Vooral voor rust speelden de Reds heel slordig. Real stond dan ook verdiend 2-0 voor bij de pauze. De tweede helft was iets beter en het werd uiteindelijk 3-1. 

De wedstrijd tussen Real Madrid was aanvankelijk een festival van slechte passes en veel nervositeit. Real had al een paar keer gedreigd en in de 27ste minuut was het raak na een sublieme dieptepas van Toni Kroos. Vinicius Junior pakte de bal met de borst mee en liet Alisson Becker kansloos. In de 36ste minuut leek Sadio Mané op weg naar doel, de duwfout werd niet gefloten en Real kon counteren. Trent Alexander-Arnold kopte de bal ongelukkig voor zijn eigen doel en Marco Asensio werkte de bal in twee keer in doel. 

Na de koffie kwam Liverpool met een gelukje op 2-1. De bal viel voor de voeten van Mohamed Salah en die prikte raak. Liverpool had nu meer balbezit, maar kon geen kansen creëren. Aan de overkant scoorde Vinicius wel zijn tweede van de avond. Real kon nog een paar keer gevaarlijk counteren, maar verzuimde Liverpool helemaal uit te tellen. Het bleef 3-1.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Kabak (81′ Shaqiri), Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Keita (45′ Thiago), Mane, Salah, Jota (81′ Firmino).