Prono: zaterdag komen de Villains naar Anfield

Prono: zaterdag komen de Villains naar Anfield

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Aston Villa

zaterdag 10 april om 16u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Jurgen Klopp zorgde voor verrassende wissels in Madrid. Niemand had Thiago als eerste invaller opstaan, ook Firmino en Shaqiri werden niet vaak gespeeld. Tot overmaat van ramp verloor Liverpool met 3-1. Punten scoren moest dus vooral via de vier gele kaarten. 

Boenders Dennis was de topper van de speeldag met zeven punten, ruim meer dan de meeste concullega’s. In het algemeen klassement zijn er dan ook geen wijzigingen, Smith Colin blijft koploper met aan aantal uitdagers in zijn wiel. In de derde periode blijft het extreem spannend. Bonte Benny deelt de leiding nu met Huyghe Frederic, daar achter maken nog meer dan twintig Flemish Reds kans op de periodetitel. 

klassementen prono

YNWA!