Prono: de wolven wachten op maandagavond!

Prono: de wolven wachten op maandagavond!

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Wolves – Liverpool FC

maandag 15 maart om 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

De wedstrijd tegen Leipzig kan een kantelmoment zijn dit seizoen. Liverpool FC won nog eens, met 2-0. Zijn de Reds nu terug vertrokken? Maar belangrijker is de ommekeer in de prono. Plots krijgen we een nieuwe leider, Smith Colin, met drie uitdagers met één puntje achterstand. De spanning is in één klap helemaal terug. Bonte Benny is de nieuwe leider in de derde periode. Hij won de speeldag, samen met Huyghe Frederic en Tuyten Ian, met acht punten. 

Bij Liverpool stonden zes spelers aan de aftrap die er ook tegen Fulham bij stonden: Alisson, Phillips, Robertson, Wijnaldum, Salah en Jota. Eerste invallers waren Origi en Keita, daarna kwam ook Milner. 

klassementen prono

YNWA!