U18 wint, U23 speelt gelijk tegen rode lantaarn

U18 wint, U23 speelt gelijk tegen rode lantaarn

Liverpool U18 – Newcastle 3-0

De U18 van Liverpool FC heeft vlot de maat genomen van Newcastle. Met doelpunten van Mateusz Musialowski, Dominic Corness en Max Woltman haalden de jonge Reds vlot de drie punten binnen. Liverpool staat stevig op de derde plaats, maar de ploegen uit Manchester bijhalen wordt lastig. 

Liverpool U18: Mrozek, Jonas, Norris, Mabaya, Quansah, Stephenson (Chambers, 63), Corness, Balagizi (McConnell, 69), Ennis, Musialowski, Woltman.

 

Liverpool U23 – West Ham 1-1

De U23 van Liverpool FC bleef tegen West Ham steken op een gelijkspel. De staartploeg kwam na een kwartier op voorsprong via een afgeweken schot. Conor Bradley bracht de Reds nog voor rust terug op gelijke hoogte. Na de pauze viel topschutter Layton Stewart geblesseerd uit. 

Liverpool U23: Ojrzynski, Bradley, Boyes, Koumetio (Savage, 95), Beck, Clayton, Dixon-Bonner (Longstaff, 84), Cain, Morton, Stewart (Hardy, 70), Woodburn.