Reds winnen opnieuw 1-3 in Londen

Reds winnen opnieuw 1-3 in Londen

West Ham – Liverpool FC 1-3

Liverpool FC klimt terug naar de derde plaats in de Premier League na een overwinning in West Ham. Het is de tweede match op rij dat de Reds met 1-3 winnen in Londen, na de zege in Tottenham eerder deze week. 

De eerste helft was er eentje om snel te vergeten, maar na rust zorgde de invalbeurt van Curtis Jones voor een nieuw elan. Hij liep pas op het veld toen hij Mohamed Salah aanspeelde en die de 0-1 in doel krulde. Toen minuten later was Salah opnieuw aan het feest na een snelle counter, op aangeven van Xherdan Shaqiri. Zes minuten voor tijd mocht Georginio Wijnaldum de 0-3 binnen leggen van Roberto Firmino. Na een hoekschop kon Craig Dawson nog milderen tot 1-3. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Henderson, Robertson, Wijnaldum, Milner (56′ Jones), Thiago, Shaqiri (69′ Firmino), Salah, Origi (80′ Oxlade-Chamberlain).